Doordat ik met mijn zoon in het reguliere circuit maar niet verder kwam werd ik geadviseerd om Centina te bezoeken. Ik was heel lang heel sceptisch op alles wat niet regulier was maar doordat ik het echt niet meer wist toch gegaan. Wat was de schok groot toen ik zag dat mijn zoon ernstige intoleranties had voor onder andere gluten. Terug bij de reguliere arts kwam er alleen helemaal niets uit het bloed. Toch in overleg besloten een dieet te starten en in een kleine twee maanden groeide mijn zoon ineens 5 cm terwijl hij al lange tijd niet meer groeide.  Mijn andere zoon daarom ook meegenomen want die at al maanden niet meer en was zelfs al aangewezen op dieet voeding en daar bleek ook een enorme intolerantie te zijn, door zijn nieuwe dieet kreeg ik weer mijn blije kereltje terug.

Uiteindelijk ook mezelf laten testen, mijn intolerantie voor melk wist ik zelf al maar dat er toch ook andere zaken aangepast konden worden was ik verbaasd over, ik heb geen continue pijn meer aan handen en voeten en ook obstipatie klachten zijn enorm verminderd door mijn bezoek aan haar praktijk.

Mijn kijk op de alternatieve geneeswijzen is door dit alles totaal veranderd in positieve zin. Ik raad het nu zelfs regelmatig aan bij andere mensen. Woon je in de buurt van Centina of wat verder weg, het is het waard om haar praktijk te bezoeken. Je krijgt een erg vriendelijke en prettige behandeling.